Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1: Νίκη κορυφής για τη «Βασίλισσα» στο ντέρμπι της Ισπανίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 19:18 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1: Νίκη κορυφής για τη «Βασίλισσα» στο ντέρμπι της Ισπανίας Φωτογραφία Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε άνετα με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος και βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 3 βαθμούς διαφορά από τους Καταλανούς.

Με ένα γρήγορο γκολ στην αντεπίθεση μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Βαλβέρδε να ολοκληρώνει ιδανικά μία τέλεια επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες για γκολ και παρότι μείωσε στο τέλος με τον Τόρες, η “Βασίλισσα” την σκότωσε ξανά στο τρανζίσιον, με τον Ροντρίγκο να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα για το 3-1, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τη νίκη αυτή, η Ρεάλ Μαδρίτης έφθασε τους 25 βαθμούς και άφησε πίσω της στη δεύτερη θέση την Μπαρτσελόνα, όντας ξανά μόνη της στην κορυφή της “La Liga”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση