Stockholm Open, Τσιτσιπάς - Ίμερ 2-0: Στα ημιτελικά ο Στέφανος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 21:55 Stockholm Open, Τσιτσιπάς - Ίμερ 2-0: Στα ημιτελικά ο Στέφανος

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο όπεν της Στοκχόλμης έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Εκεί το Σάββατο θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Τιαφό με τον Ρουσουβουόρι για μια θέση στον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό θα δώσουν μάχη οι Ρούνε-Ντε Μινόρ. 

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε με μπρέικ στο 3-1 και εάν και είχε δύο ευκαιρίες για μπρέικ πόιντ ο Ίμερ μείωσε σε 4-2.

Ο Έλληνας έσβησε με τη σειρά του 3 μπρέικ πόιντ και έφτασε στο 5-2.

Ο Σουηδός με σπουδαίο τένις πήρε πίσω το μπρέικ (5-4) και ισοφάρισε σε 5-5. Στο 11ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έσβησε μπρέικ πόιντ και στο 12ο με μπρέικ έκλεισε το σετ στο 7-5.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0 με μπρέικ όμως ο Ίμερ είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ.

Ο Έλληνας έσβησε το διπλό αλλά και ακόμη ένα και έφτασε στο 3-0! Με υπομονή απέκτησε προβάδισμα με 4-1 και με 5-2. Τελικά ο Τσιτσιπάς θα κλείσει το σετ στο 6-3.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση