Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη της Βιέννης - Πρώτος αντίπαλος ο Ντένις Νόβακ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 09:56 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη της Βιέννης - Πρώτος αντίπαλος ο Ντένις Νόβακ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Βιέννης. Το απόγευμα (17:00), ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Νόβακ.

Μετά τον χαμένο τελικό στην Στοκχόλμη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται το απόγευμα (17:00) στη μάχη του τουρνουά της Βιέννης.

Πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο Ντένις Νόβακ. Το Νο155 της Παγκόσμιας κατάταξης παίζει εντός έδρας και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά τον 29χρονο Αυστριακό, με την παράδοση να μην είναι καλή για τον Τσιτσιπά στη Βιέννη, μιας και τις δύο προηγούμενες χρονιές αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο.

Εφόσον ο Έλληνας πρωταθλητής περάσει στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού του Κραΐνοβιτς – Τσόριτς.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση