Θεσσαλονίκη: Με δύο σφαίρες εκτέλεσαν τον 41χρονο – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 18:54 Θεσσαλονίκη: Με δύο σφαίρες εκτέλεσαν τον 41χρονο – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 41χρονου γεωργιανής καταγωγής στην οδό Τσιτσάνη, στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι (04/05).

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα της επίθεσης δέχθηκε δύο σφαίρες, τη μία στην πλάτη και την άλλη στον ώμο. Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ του ThessToday.gr, ανατρέπει τις πρώτες πληροφορίες ότι ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, χωρίς πινακίδες, μαζί με δύο άλλα άτομα και αναφέρει ότι ο δράστης οδηγούσε μηχανάκι και συνοδευόταν από το ΙΧ όχημα.

Το θύμα της επίθεσης είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Η δολοφονία του άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος. Πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορούν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη και τους συνεργούς του. Ήδη αστυνομικοί έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες και εργαζόμενους καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ”χτένισμα” για να βρεθούν τυχόν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν βιντεοσκοπήσει χρήσιμο υλικό για την υπόθεση.

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
“Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση