Ολυμπιακός: Τραυματίες Βαλμπουενά και Μπα – Αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 20:04 Ολυμπιακός: Τραυματίες Βαλμπουενά και Μπα – Αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τη Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Super League 1 και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς των Μπα και Βαλμπουενά.

Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι Ολυμπιακός – Λαμία, με τον Μπα να φαίνεται ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα χρειαστεί αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο Βαλμπουενά εκτιμάται ότι έχει θλάση στο δεξί προσαγωγό και αναμένονται οι εξετάσεις για το μέγεθος του προβλήματος, αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση