Πεγκούλα - Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στα WTA Finals για την Ελληνίδα τενίστρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 09:37 Πεγκούλα - Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στα WTA Finals για την Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα WTA Finals, επικρατώντας με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα.

Ύστερα από δύο ώρες και 14 λεπτά μεγάλης μάχης, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τζέσικα Πεγκούλα και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά των WTA Finals.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε, μάλιστα, «εκδίκηση» από την Αμερικανίδα για την ήττα της πριν μερικές ημέρες, στον τελικό της Γουαδαλαχάρα.

Η μάχη ανάμεσα στις δύο σπουδαίες τενίστριες ήταν σκληρή, με τη Μαρία Σάκκαρη να καταφέρνει να πάρει και τα δύο σετ στο τάι μπρέικ (7-6, (6), 7-6 (4)).

Πλέον η Ελληνίδα τενίστρια χρειάζεται ακόμη μια νίκη στα επόμενα δυο ματς της (απέναντι σε Ζαμπέρ και Σαμπαλένκα), για να εξασφαλίσει τη θέση της στα ημιτελικά των WTA Finals.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη μέσα στη σεζόν, κόντρα σε τενίστρια του Top5.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση