«Χρυσάφι» στα χέρια του Λιονέλ Μέσι! Αναδείχθηκε για δεύτερη φορά MVP σε Μουντιάλ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 21:23 «Χρυσάφι» στα χέρια του Λιονέλ Μέσι! Αναδείχθηκε για δεύτερη φορά MVP σε Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στην… κορυφή, στο Μουντιάλ 2022 και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σπάσει μια σειρά από ρεκόρ στο Μουντιάλ 2022 και φυσικά να δώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στην Αργεντινή (3ο συνολικά και πρώτο μετά το 1986).

Ο ηγέτης της “αλμπισελέστε” σημείωσε 7 γκολ και 3 ασίστ στο Μουντιάλ 2022, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά και μάλιστα έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει δυο φορές (το είχε πάρει και το 2014, όταν είχε χάσει στον τελικό από την Γερμανία).

Ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο του MVP του Μουντιάλ 2022, λίγο πριν ανέβει για δεύτερη και τελευταία φορά στο βάθρο, για να σηκώσει και την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση