Λιονέλ Μέσι: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική Αργεντινής - Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 23:20 Λιονέλ Μέσι: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική Αργεντινής - Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε»

Μπορεί όλοι να πίστευαν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα “αποχαιρετούσε” την εθνική Αργεντινής, μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ 2022, αλλά ο “αστέρας” της “αλμπισελέστε” ήρθε να διαψεύσει τους πάντες.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αργεντινής, αμέσως μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, ενώ επεσήμανε πως είχε προαίσθημα πως θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

«Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα γίνει δικό μου. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αργεντινή για να δούμε τους τρελούς πανηγυρισμούς. Ήταν το τρόπαιο που ήθελα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρο της παιδικής μου ηλικίας. Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ως πρωταθλητής», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση