«Τ’ ονειρεύτηκα τόσες φορές, δεν μπορώ να το πιστέψω»: Η ανάρτηση Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:40 «Τ’ ονειρεύτηκα τόσες φορές, δεν μπορώ να το πιστέψω»: Η ανάρτηση Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Η Αργεντινή επιβλήθηκε της Γαλλίας στα πέναλτι.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το πρώτο του Μουντιάλ με την Αργεντινή και η χαρά του είναι τέτοια που, όπως παραδέχεται, ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

Στην πρώτη του ανάρτηση, μετά τον τελικό-θρίλερ με τη Γαλλία που κρίθηκε στα πέναλτι, ευχαρίστησε όλους όσοι πίστεψαν στον ίδιο και την ομάδα, την οποία εξήρε για τη στάση της.

«Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...» έγραψε ο Αργεντίνος, λίγο αφότου σήκωσε το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης. 

«Πολλές ευχαριστίες στην οικογένειά μου, σε όλους όσοι με στηρίζουν και επίσης σε όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς» επεσήμανε, συμπληρώνοντας πως «αποδείξαμε, για άλλη μια φορά, ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας».

Στάθηκε, δε, και στην ομαδικότητα που επέδειξαν οι παίκτες. «Η ομάδα (...) είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων που αγωνίζονται για το ίδιο όνειρο, που ήταν, επίσης, το όνειρο όλων των Αργεντινών»

«Τα καταφέραμε!!!»

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση