Εθνική Γαλλίας: Προσγειώθηκαν στο Παρίσι οι τρικολόρ, πλήθος κόσμου στην πλατεία Κονκόρντ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:05 Εθνική Γαλλίας: Προσγειώθηκαν στο Παρίσι οι τρικολόρ, πλήθος κόσμου στην πλατεία Κονκόρντ

Η αποστολή της εθνικής Γαλλίας προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στο αεροδρόμιο του Παρισιού, με τους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν να έχουν ένα ελαφρύ χαμόγελο, αδυνατώντας να κρύψουν την απογοήτευση τους για τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ.

Οι φίλοι της Γαλλίας βρίσκονται, πάντως, στο πλευρό των τρικολόρ. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Κονκόρντ για να αποθεώσει τους δευτεραθλητές κόσμου.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει το Μουντιάλ για δεύτερη σερί φορά, ωστόσο η Αργεντινή του Μέσι της χάλασε τα σχέδια στον τελικό.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση