Έβγαλε είδηση για... Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ερντογάν - «Θα πάει στην Σαουδική Αραβία»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 22:20 Έβγαλε είδηση για... Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ερντογάν - «Θα πάει στην Σαουδική Αραβία»

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώnει ξεκάθαρα πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μιλώντας στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου στο Ενζουρούμ, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το «διαζύγιο» που είχε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να φορά τη φανέλα της Αλ Νασρ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση