O ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά εναντίον της εθνικής Γαλλίας - Δημοσίευσε video με τις εξετάσεις του παίκτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 11:01 O ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά εναντίον της εθνικής Γαλλίας - Δημοσίευσε video με τις εξετάσεις του παίκτη

O Καρίμ Τζαζίρι, φίλος και ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά, δημοσίευσε ένα video με τις εξετάσεις του 35χρονου επιθετικού, στο οποίο αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022 ήταν σε θέση να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας στη νοκ-άουτ φάση του Μουντιάλ 2022.

Η πλευρά του Καρίμ Μπενζεμά θεωρεί ότι ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ήθελε τον 35χρονο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης στην αποστολή των “μπλε” για το Μουντιάλ του Κατάρ και γι’ αυτό πήρε την βιαστική απόφαση περί της αποχώρησής του, με αφορμή τον τραυματισμό που είχε.

«Το βάζω εδώ, αλλά πριν από αυτό συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να είναι έτοιμος από τη φάση των “16” να είναι, τουλάχιστον, στον πάγκο. Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» έγραψε ο μάνατζερ του Μπενζεμά, Καρίμ Ντιαζιρί, «καταγγέλλοντας» έτσι τη στάση που κράτησε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση