Ο Ελ Αραμπί έφτασε τον Ζιοβάνι στη 2η θέση των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 12:11 Ο Ελ Αραμπί έφτασε τον Ζιοβάνι στη 2η θέση των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός “σκόρπισε” τον Βόλο με 4-0 μέσα στο Πανθεσσαλικό, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να κλείνει το “χορό” των γκολ των “ερυθρόλευκων” και να φτάνει τον θρυλικό, Ζιοβάνι.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας με αυτή την επίδοση τον Ζιοβάνι, στη 2η θέση των σκόρερ των Πειραιωτών!

Μάλιστα, ο Ελ Αραμπί πέτυχε αυτά τα 61 γκολ νωρίτερα από τον Βραζιλιάνο, αφού το κατάφερε σε 117 ματς, έναντι 129 του Βραζιλιάνου.

Ο 36χρονος Μαροκινός επιθετικός πολύ δύσκολα θα φτάσει την πρώτη θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού, στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η… κορυφή ανήκει στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127 γκολ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση