Ολυμπιακός: Θύματα διάρρηξης Μπολομπόι και Μπλακ στο κέντρο της Αθήνας - Τους πήραν χρήματα και κάρτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 12:24 Ολυμπιακός: Θύματα διάρρηξης Μπολομπόι και Μπλακ στο κέντρο της Αθήνας - Τους πήραν χρήματα και κάρτες

Οι δύο μπασκετμπολίστες γύρισαν στο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι ήταν σπασμένο ένα τζάμι.

Μια περιπέτεια έζησαν χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας δύο αθλητές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ταρίκ Μπλακ και τον Τζοέλ Μπολομπόι που είδαν το αυτοκίνητό του να  το... ανοίγουν.

Άγνωστοι διέρρηξαν το σταθμευμένο όχημα του Τζόελ Μπολομπόι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου, όπου βρισκόταν μαζί με τον συμπαίκτη του Τάρικ Μπλακ, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του προσωπικά αντικείμενα των δύο αθλητών. 

Μόλις οι δύο αθλητές αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, κάλεσαν την Αστυνομία και διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Οι άγνωστοι αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ένα σακίδιο μέσα από το αυτοκίνητο. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση