All Star Game: Απίστευτος διαγωνισμος καρφωμάτων - Κέρδισε ο 1,88 μ. Μακ ΜακΚλάνγκ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 09:51 All Star Game: Απίστευτος διαγωνισμος καρφωμάτων - Κέρδισε ο 1,88 μ. Μακ ΜακΚλάνγκ

Ο παίχτης των Σίξερς κέρδισε τον τελικό με την απόλυτη βαθμολογία - Δείτε τις μοναδικές εμπνεύσεις του

Μια μοναδική εμφάνιση απόλαυσαν όσοι είδαν τον διαγωνισμό καρφωμάτων του φετινού All Star Game καθώς πρωταγωνιστής και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο μόλις 1,88 μ. Μακ ΜακΚλάνγκ των Σίξερς.

Ο κοντοπίθαρος ΜακΛάνγκ παρουσίασε μοναδικής έμπνευσης καρφώματα κερδίζοντας τον τελικό με δύο 50αρια (άριστα) απέναντι στον Τρέι Μέρφι των Πέλικανς.

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων είχε δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του καθώς στην πρώτη προσπάθειά του τοποθέτησε δύο άτομα κάτω από τη μπασκέτα, το ένα πάνω από το άλλο, πήρε τη μπάλα, τη χτύπησε τη μπάλα στο ταμπλό και την κάρφωσε ανάποδα

Στο δεύτερο κάρφωμά του «χτύπησε» από τα πλάγια με περιστροφή χάνοντας το 50αρι (άριστα) για μόλις δύο εκατοστά.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση