Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε δωρέα 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε οργανισμούς ψυχικής υγείας στο Μιλγουόκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 13:09 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε δωρέα 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε οργανισμούς ψυχικής υγείας στο Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος δεν σταματάει να βοηθάει τους συνανθρώπους του.

Ο Γιάννης προχωράει σε ακόμα μία αξιέπαινη πράξη, καθώς δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια σε οργανισμούς ψυχικής υγείας στο Μιλγουόκι, την πόλη που τον έχει βάλει μέσα στα σπίτια της τα τελευταία δέκα χρόνια.

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της Journal Sentinel, Ντρέικ Μπέντλι, επικαλούμενος ως πηγή έναν εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF).

“Αποφασίσαμε ως οικογένεια να συγκεντρωθούμε και να ιδρύσουμε αυτόν τον οργανισμό για να κάνουμε ουσιαστικά αυτό που έκαναν οι άνθρωποι για εμάς. Να δώσουμε μία χείρα βοηθείας και μια ευκαιρία για να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι επιλέξουν, όπως έκανα κι εγώ”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφορικά με το CAFF, μιλώντας στην εκπομπή The Daily Show.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που πρώτο του μέλημα είναι να βοηθάει τον συνάνθρωπο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση