Βαθμολογία πλέι οφ της Super League: Στην κορυφή η ΑΕΚ μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού, έμεινε πίσω ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 23:34 Βαθμολογία πλέι οφ της Super League: Στην κορυφή η ΑΕΚ μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού, έμεινε πίσω ο Ολυμπιακός

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος και τα Παναθηναϊκός – Βόλος (0-0), ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (0-1) και Ολυμπιακός – Άρης (2-2).

Νίκη κορυφής για την ΑΕΚ! Η Ένωση πέρασε με 1-0 από την έδρα του ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Super League.

Τους 63 βαθμούς έφτασε η ΑΕΚ, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, μετά την “γκέλα” στη Λεωφόρο, με τον Βόλο (0-0). Στο -6 από την πρώτη θέση πλέον ο ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 του Άρη στο “καραϊσκάκης, αλλά τελικά οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από το Φάληρο με ένα ανέλπιστο 2-2.

Ο Ολυμπιακός έμεινε έτσι στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Άρης έφτασε τους 41 βαθμούς (στο +1 από τον 6ο Βόλο, στη “μάχη” για το τελευταίο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση