Κανός στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψω φέτος»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 13:58 Κανός στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψω φέτος»

Ο Σέρτζι Κανός, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας ότι δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Ο τραυματισμός του Σέρτζι Κανός δεν αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, ωστόσο είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός εξτρέμ, με μήνυμά του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα.

Το μήνυμα του Κανός:

«Νιώθω την αγάπη σας. Ο Ολυμπιακός μού επέτρεψε να είμαι και πάλι ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό φέτος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή η ομάδα σάς χρειάζεται. Πάμε Ολυμπιακέ!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERGI CANÓS (@sergicanos)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση