Ντιέγκο Μαραντόνα: Στο εδώλιο 8 άτομα για το θάνατό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:00 Ντιέγκο Μαραντόνα: Στο εδώλιο 8 άτομα για το θάνατό του

Ο Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020, ωστόσο η υπόθεση του θανάτου δεν έχει κλείσει ακόμα.

Οκτώ κατηγορούμενοι οδηγούνται οριστικά σε δίκη για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αυτά τα άτομα κατηγορούνται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο», όπως είχαν διατάξει από πέρυσι οι εισαγγελείς και ο δικαστής της υπόθεσης.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 8 έως 25 χρόνια. Πρόκειται για τον προσωπικό γιατρό του Αργεντινού θρύλου, Λεοπόλδο Λούκε, τη ψυχίατρό του Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, τον ψυχολόγο Κάρλος Άνχελ Ντίας, τη γιατρό Νάνσι Έντιθ Φορλίνι, τον επικεφαλής νοσηλευτή Μαριάνο Αριέλ Περόνι, τη νοσηλεύτρια Νταϊάνα Χισέλ Μαδρίδ, τον νοσηλευτή Ρικάρδο Ομάρ Αλμιρόν και τον γιατρό της κλινικής, Πέδρο Πάμπλο Ντι Σπάνια.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ και πέθανε σε ηλικία 60 ετών από πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση