Οι φάσεις που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - Έξαλλοι με τον Ιταλό Μάσα οι Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:42 Οι φάσεις που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - Έξαλλοι με τον Ιταλό Μάσα οι Πειραιώτες

Ένα video δείχνει όλες τις φάσεις για τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Ιταλού Νταβίντε Μάσα στο ντέρμπι του ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να έχουν φρικτά παράπονα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για την μη αποβολή του Σιμάνσκι και γενικά για τον πειθαρχικό έλεγχο, για τον μη καταλογισμό σε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ντομαγκόι Βίντα στον Σεντρίκ Μπακαμπού, αλλά και στο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της «Ένωσης». Παράλληλα, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο και για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του τρίτου γκολ του Μάνταλου.

Δείτε το video με όλες τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός:

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση