Νάπολι: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:39 Νάπολι: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια

Η νύχτα έγινε μέρα χτες στη Νάπολη για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος 33 χρόνια μετά το τελευταίο «σκουντέτο». Οι οπαδοί της Νάπολι πανηγύρισαν ξέφρενα μέχρι τις πρωινές ημέρες της Παρασκευής. 

Η Νάπολι είναι ξανά πρωταθλήτρια Ιταλίας, για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη χωρίς τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Βίντεο από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά που ξύπνησαν την πόλη, αλλά και τους χιλιάδες οπαδούς που τραγουδάνε στους δρόμους, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον Μαραντόνα που πέθανε το 2020, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η ασταμάτητη ομάδα του Λουτσάνο Σπαλέτι απέχει πια 16 βαθμούς από τη δεύτερη Λάτσιο, η οποία δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές της Serie A.

Από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα και μετά, η Νάπολι δεν κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, μέχρι και σήμερα. Με νέο «ήρωα» τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος πέτυχε και το ιστορικό γκολ κόντρα στην Ουντινέζε, οι Ναπολιτάνοι είναι ξανά πρωταθλητές. Για την ιστορία, το παιχνίδι με την Ουντινέζε έληξε 1-1.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους 10.000 οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο της Ουντινέζε, αλλά και συνέχεια από όλους τους Ναπολιτάνους στην πόλη τους έγιναν πρώτη είδηση στα social media.

Σημειώνεται, ότι χιλιάδες «τολμηροί» πανηγύρισαν και στην «μισητή» τους πόλη, το Τορίνο, ενώ άλλοι δεν άφησαν μόνο τον Ντιέγκο Μαραντόνα και γιόρτασαν στο μνημείο του.

Φώτο: SOOC
Πηγή: lifo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση