Αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι με 400 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 15:22 Αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι με 400 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Ο Λιονέλ Μέσι φεύγει από την Παρί, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί ακόμη να βρει τρόπο να τον αποκτήσει και οι Σαουδάραβες θέλουν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στον αέρα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα παραμείνει στη Παρί, η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτιάξει τα οικονομικά της για να υλοποιήσει την μεγάλη επιστροφή του Pulga στη Βαρκελώνη και η Αλ Χιλάλ βλέπει μπροστά της μία τεράστια ευκαιρία, την οποία δεν θέλει να χάσει.

Οι Σαουδάραβες σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo έχουν ανεβάσει την προσφορά τους για τον Μέσι σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να τον δελεάσουν.

Ο Μέσι έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, καθώς περιμένει την Μπαρτσελόνα και τις κινήσεις που εκείνη κάνει για να μπορέσει να προχωρήσει το μεγάλο του come back στο Καμπ Νου.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση