Ο 10χρονος Πάρης Κρητικός διεκδικεί διεθνή τίτλο και γράφει ιστορία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 18:34 Ο 10χρονος Πάρης Κρητικός διεκδικεί διεθνή τίτλο και γράφει ιστορία!

Ο 10χρονος γιός του δασκάλου Νίκου Κρητικού, ο Πάρης (γενν. 2012) ετοιμάζεται να γράψει ιστορία καθώς θα είναι ο μικρότερος Έλληνας αθλητής που θα διεκδικήσει ζώνη-τίτλο σε διεθνή διοργάνωση. Στις 24 Ιουνίου στη διοργάνωση IFP Fight Night + Enfusion Rookies στη Γερμανία, ο Πάρης με τον πατέρα του Νίκο στη γωνία, θα αντιμετωπίσει τον Liam Dao από το Βιετνάμ, στην κατηγορία των 29κιλών για αγώνα τίτλου της διοργάνωσης (IFP Youth Title Fight) και θα γράψει ιστορία!

“Επόμενος σταθμός Γερμανία σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο κόσμο, για ζώνη. Συναισθήματα μοναδικά σαν δάσκαλος και σαν πατέρας. Μόνο υπερηφάνεια για σένα παλικάρι μου”, με αυτό τον λιτό τρόπο ανακοίνωσε το “Kritikos Camp” τον αγώνα του Πάρη.

H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ντάρμστατ, πόλη στο κρατίδιο της Έσσης στη Γερμανία με 150.298 κατοίκους, ενώ αποτελεί μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Φρανκφούρτης

Πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση