Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τους Σάρλοτ Χόρνετς και αποχωρεί μετά από 13 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:38 Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τους Σάρλοτ Χόρνετς και αποχωρεί μετά από 13 χρόνια

Ο Μάικλ Τζόρνταν ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Σάρλοτ Χόρνετς, πουλώντας την πλειοψηφία των μετοχών που κατέχει στην ομάδα του NBA.

Από το 2010 και μετά ο Τζόρνταν ήταν ο “ισχυρός άνδρας” των Σάρλοτ Χόρνετς στο NBA, χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες εντός παρκέ, αλλά “εκτοξεύοντας” την αξία της και τα έσοδά της, όπως συνέβη γενικότερα με τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς αποφάσισε όμως να αποχωρήσει από τους Χόρνετς και στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για την πώλησή τους σε γκρουπ που ανήκει στους επιχειρηματίες Γκέιμπ Πλότκιν και Ρικ Σνολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση