Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 21:59 Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ»

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το ΣΕΦ

Την ώρα της απονομής του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έριξε την... βόμβα.
Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός όταν ο κόσμος σταμάτησε να φωνάζει «για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι» πήρε το μικρόφωνο και είπε: 

«Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Όπως επίσης του χρόνου να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out. Σήμερα γράφουμε ιστορία, πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το δεύτερο σερί double. Ζούμε μοναδικές στιγμές και είναι αυτό που μας αξίζει».

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Το 2019 που φύγαμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Και το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε...»

πηγή: prtothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση