Ο πιο επικός πανηγυρισμός σε παιχνίδι στη Δανία: Ποδοσφαιριστής σκόραρε, πετάχτηκε να πιει μία μπύρα και επέστρεψε στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 10:37 Ο πιο επικός πανηγυρισμός σε παιχνίδι στη Δανία: Ποδοσφαιριστής σκόραρε, πετάχτηκε να πιει μία μπύρα και επέστρεψε στο γήπεδο

Ένας από τους πιο επικούς πανηγυρισμούς έγινε σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Δανία. Ένας ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πιει ένα ποτήρι μπύρα μετά το γκολ που πέτυχε και στη συνέχεια επέστρεψε κανονικά στο παιχνίδι.

Η Αάρχους Φρέμαντ νίκησε στο τελευταίο ματς της σεζόν με 5-2 την ΑΒ Κοπεγχάγης στη τρίτη κατηγορία του δανέζικου πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, αν κρίνουμε από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν, ωστόσο την παράσταση έκλεψε με διαφορά ο Λούκας Φρομ. 

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και αποφάσισε να το πανηγυρίσει με επικό τρόπο.

Αφού σκόραρε, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, πετάχτηκε να πιει ένα ποτήρι μπύρα και επέστρεψε χαλαρός στο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση