Η Ανέτ Κονταβέιτ ανακοίνωσε το τέλος της από το τένις σε ηλικία 27 ετών - Το σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 13:42 Η Ανέτ Κονταβέιτ ανακοίνωσε το τέλος της από το τένις σε ηλικία 27 ετών - Το σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη

Νέα “βόμβα” στο τένις γυναικών, με μία ακόμη σπουδαία αθλήτρια, την Ανέτ Κονταβέιτ να ανακοινώνει το πρόωρο τέλος της καριέρας της και τη Μαρία Σάκκαρη να την αποθεώνει στα social media.

Η Κονταβέιτ έκανε επίσημα γνωστή την απόφασή της για απόσυρση από την ενεργό δράση μετά το Wimbledon, εξαιτίας ενός προβλήματος στη μέση, που δεν της επιτρέπει να προπονηθεί σωστά. Το  άλλοτε Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης είχε “πέσει” πια στο Νο78 του κόσμου και θα δώσει την τελευταία “παράστασή” της στο βρετανικό Γκραν Σλαμ. Στην ανάρτησή της σχολίασε η Μαρία Σάκκαρη, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Εσθονή αθλήτρια, γράφοντας: «Να είσαι υπερήφανη γι’ αυτά που έχεις πετύχει. Θα είσαι για πάντα, η αγαπημένη μου συντροφιά εν μέσω καραντίνας στο face time».

Η ανακοίνωση της Κονταβέιτ

«Σήμερα ανακοινώνω ότι ολοκληρώνω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλήτρια. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό και συσκέψεις με τo ιατρικό τιμ μου, ενημερώθηκα ότι έχω οσφυϊκή δισκοκήλη. Αυτό δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι σε φουλ ρυθμό και να δίνω συνεχείς αγώνες. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να συνεχίσω σε τοπ επίπεδο σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το τένις μου έχει δώσει και διδάξει πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων. Ήταν σημαντικό για μένα να φέρω τη σημαία της Εσθονίας στα γήπεδα και να παίζω μπροστά στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις μετά την τελευταία μου προσπάθεια ως επαγγελματίας τενίστρια – θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και να αγωνιστώ όσο σκληρά μπορώ στο Wimbledon. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή συμπαράσταση».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση