Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να γίνει ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 17:37 Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να γίνει ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (20.06) στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και και να γίνει ο νέος προπονητής των”ερυθρόλευκων”.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην… εποχή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός προπονητής έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και να αναλάβει το “τιμόνι” της ομάδας.

Το deal που θα υπογράψει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει διάρκεια δυο ετών. Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” συνοδεία του νέου τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν (οι δυο τους είχαν συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες στη Βαρκελώνη).

“Είμαι ευγνώμων για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω πάρα πολύ όρεξη να δουλέψω. Θα πω περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου” ανέφερε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις πρώτες του δηλώσεις, επί ελληνικού εδάφους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση