Ακόμα ένας νικητής του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» κέρδισε 500.000 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κατερίνη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 13:31 Ακόμα ένας νικητής του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» κέρδισε 500.000 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κατερίνη

Γνωρίστε τη νέα οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «Γάτες».

Τις καλύτερες και τις πιο ξένοιαστες διακοπές της ζωής του θα κάνει ένας τυχερός από την Κατερίνη, καθώς κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ».

Ο μεγάλος νικητής προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό από το κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιάννη Μαλλιάρα, που βρίσκεται στην οδό Βελισσαρίου 2. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει καταγράψει ποτέ το πρακτορείο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον συμπολίτη μας», αναφέρει ο κ. Μαλλιάρας.

«Τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ο υπερτυχερός στο κατάστημά μας κέρδισε μισό εκατομμύριο με μόλις 5 ευρώ», συμπληρώνει.

Πριν από λίγες ημέρες, ακόμα ένας μεγάλος νικητής είχε κερδίσει το ποσό των 500.000 ευρώ στο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ», δοκιμάζοντας την τύχη του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Πτολεμαΐδας.


(Γιάννη Μαλλιάρας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κατερίνη)

Νέα οικογένεια λαχνών «Γάτες»: Διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα ΣΚΡΑΤΣ που ευτυχώς δεν μαδάνε

Η πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη οικογένεια λαχνών είναι οι γάτες  του ΣΚΡΑΤΣ, που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ. «Ο κόσμος μπορεί να έρθει στο κατάστημά μας και να γνωρίσει τη νέα οικογένεια ΣΚΡΑΤΣ «Γάτες», η οποία αποτελείται από τρία παιχνίδια. Η νέα «Εφτάτυχη Γάτα σε διακοπές» με κέρδη έως και 500.000 ευρώ, την «Εφτάτυχη Γάτα με Ουρά» με κέρδη έως και 500.000 ευρώ και το ΣΚΡΑΤΣ «Εφτάτυχη Γάτα» με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Μαλλιάρας.

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση