Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρώπη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 17:01 Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρώπη»

Τον σεβασμό του για τη Ντνίπρο και το ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος για να περάσει εξέφρασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την κλήρωση του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και εμείς, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους.

Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου μας. Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων.

Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι. Εφέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό μας.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση