Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8,34 μέτρα και σημείωσε την κορυφαία επίδοση στο άλμα εις μήκος για το 2023 στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 19:47 Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8,34 μέτρα και σημείωσε την κορυφαία επίδοση στο άλμα εις μήκος για το 2023 στην Ευρώπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε ένα εντυπωσιακό άλμα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Σιλεσίας, με τον Έλληνα αθλητή μάλιστα να σημειώνει την κορυφαία επίδοση για την χρονιά στην Ευρώπη.

Ο Τεντόγλου ο οποίος είχε εξασφαλίσει τη νίκη, αφού πριν το 8.34, είχε την κορυφαία επίδοση με 8,08, χωρίς άγχος και πίεση κατάφερε να απογειωθεί και όχι μόνο να καταγράψει μια καλή επίδοση, αλλά να σημειώσει ρεκόρ για τη χρονιά, αγγίζοντας μάλιστα το ρεκόρ στην διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης έχει καταγράψει 8.38 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στον θεσμό μέχρι σήμερα.

Παράλληλα ο Τεντόγλου κατέγραψε την κορυφαία επίδοση της χρονιάς για το 2023 στην Ευρώπη και την πέμπτη καλύτερη στον κόσμο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση