«Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την απόκτηση του Πολ Ακουοκού» γράφουν στην Ισπανία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 23:08 «Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την απόκτηση του Πολ Ακουοκού» γράφουν στην Ισπανία

Ο Πολ Ακουοκού συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του μέσου της Ρεάλ Μπέτις.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα του estadiodeportivo.com αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μπέτις για την απόκτηση του Ακουόκου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει ότι Βαλένθια και Χετάφε έχουν επίσης στην ατζέντα τους τον 25χρονο διεθνή Ιβοριανό, αλλά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην… pole position για την απόκτησή του, έχοντας “προχωρήσει” τις επαφές τόσο με τη Ρεάλ Μπέτις, όσο και με την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση