Το αντίο του Σλούκα στον Ολυμπιακό: «Πικρία στο τέλος - Δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 18:28 Το αντίο του Σλούκα στον Ολυμπιακό: «Πικρία στο τέλος - Δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους»

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και στην πρώτη του ανάρτηση μετά το “διαζύγιο” με τους Πειραιώτες έκανε λόγο για πικρία και άφησε… αιχμές για την παρουσία του στην ομάδα.

Κάνοντας έναν απολογισμό της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Σλούκας στάθηκε στις επιτυχίες της ομάδας, αποθέωσε τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αλλά υποστήριξε ότι δεν τον σεβάστηκαν όλοι στους Πειραιώτες με τον ίδιο τρόπο. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής γκαρντ δεν ήταν ικανοποιημένος από τη χρησιμοποίησή του και τον ρόλο του από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η ανάρτηση του Σλούκα

Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στη ζωή ενός αθλητή. Στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή μου, έζησα μια τριετία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, μια τριετία που ξεκινήσαμε με την ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague και καταλήξαμε σε back 2 back double στην Ελλάδα και τον κόσμο να ακολουθεί και να στηρίζει την ομάδα παντού.

Ζήσαμε την καταξίωση στις κορυφές της Ευρωλιγκας, την καθιέρωση στα Final 4, την αποδοχή από όλους τους αντιπάλους.

Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση, μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, πάντα το κάναμε μαζί.

Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους. Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα.

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση