Νόβακ Τζόκοβιτς: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 20:42 Νόβακ Τζόκοβιτς: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εάν και ζορίστηκε, εν τέλει επικράτησε με 3-1 σετ(7-6, 7-6, 7-5, 6-4) του Χούμπερτ Χούρκατς, με αποτέλεσμα να κλείσει το εισιτήριο του στους προημιτελικούς του Wimbledon.

Ο Τζόκοβιτς είχε μια αρκετά σκληρή μάχη με τον Χούμπερτ Χούρκατς, η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (09/07), ωστόσο διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας, με τον αγώνα να συνεχίζεται το μεσημέρι της Δευτέρας (10/07) στο κεντρικό κορτ, με τον «Νόλε» εν τέλει να παίρνει τη νίκη με 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 14η πρόκριση στην καριέρα του Τζόκοβιτς στην καριέρα του στο λονδρέζικο Grand Slam, με τον ίδιο να χάνει για τελευταία φορά το μακρινό 2017. Έκτοτε ο recordman σε τίτλους, μετρά 32 συνεχόμενες νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση