Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 12:22 Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 τον θρύλο της ομάδας μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη, σε μία ιδιαίτερη γιορτή στο ΣΕΦ, στην οποία είναι καλεσμένος και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Βασίλης Σπανούλης υπήρξε συμπαίκτης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια ήταν και αντίπαλοι ηγέτες, στους “αιώνιους” του ελληνικού μπάσκετ.

Οι δυο τους διατήρησαν όμως εξαιρετικές σχέσεις και στο πλαίσιο αυτό, ο επί χρόνια αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται μεταξύ των καλεσμένων για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Σπανούλη, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Ακόμη πάντως είναι άγνωστο αν θα δώσει το “παρών” στο ΣΕΦ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση