ΑΕΚ: Έκτακτη συνάντηση Δημήτρη Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 14:06 ΑΕΚ: Έκτακτη συνάντηση Δημήτρη Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον επιθετικό της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία και το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει.

Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση ύψους 21,5 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την πρόθεσή της, να μην πουλήσει τον επιθετικό από το Τρινιτάντ, κάτι που είχε εκφράσει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε –νωρίτερα– συνάντηση με τον Λιβάι Γκαρσία και το εξήγησε το σκεπτικό του και πως θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Λιβάι Γκαρσία ότι δεν θα μπει εμπόδιο στο “δρόμο” του, αλλά θα πωληθεί μόνο στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τόσο το σύλλογο, όσο και τον ποδοσφαιριστή, από τον Δεκέμβριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση