Η FIBA γιόρτασε τα γενέθλια του Νίκου Γκάλη με τα highlights από το 1987

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 19:54 Η FIBA γιόρτασε τα γενέθλια του Νίκου Γκάλη με τα highlights από το 1987

Η FIBA δεν ξέχασε τα γενέθλια του Νίκου Γκάλη και βρήκε ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα πεντάλεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα Γκάνγκστερ από το EuroBasket του 1987.

Ο Νίκος Γκάλης γιορτάζει 66 χρόνια ζωής και η FIBA βρήκε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ευχηθεί στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Όπως γράφει το SPORT24, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανέτρεξε στο έπος του 1987 και παρουσίασε στο κοινό ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών με τις κορυφαίες στιγμές του Γκάλη από εκείνο το αλησμόνητο τουρνουά.

"Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα 66α γενέθλια του Γκάνγκστερ από ότι τα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πλήρη highlights από το EuroBasket του 1987. Χρόνια πολλά Νίκο Γκάλη", έγραψε ενδεικτικά.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση