«Η καλύτερη παράδοση στον αθλητισμό»: Ιάπωνες καθάρισαν (ξανά) τις εξέδρες γηπέδου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:10 «Η καλύτερη παράδοση στον αθλητισμό»: Ιάπωνες καθάρισαν (ξανά) τις εξέδρες γηπέδου

Έπαινοι για τη στάση που τηρούν μετά από κάθε αγώνα.

Οι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας έδειξαν και πάλι τον σεβασμό τους για το άθλημα, καθαρίζοντας τις εξέδρες γηπέδου.

Μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής ομάδας γυναικών με τη Ζάμπια, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έμειναν στις εξέδρες και καθάρισαν το στάδιο. 

Σε εικόνες που δημοσιεύονται φαίνονται αρκετοί Ιάπωνες φίλαθλοι να τριγυρνούν στα καθίσματα, κρατώντας τσάντες, και να μαζεύουν ό,τι σκουπίδι βρίσκουν. 

Τα τελευταία χρόνια, είναι συνεχή τα ρεπορτάζ σχετικά με τη συνήθειά τους αυτή - ανεξαρτήτως εάν η ομάδα τους νικά ή χάνει. 

«Είναι οι καλύτεροι φαν στον κόσμο, κυριολεκτικά» σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ το δίκτυο Fox αποκάλεσε την συνήθειά τους «την καλύτερη παράδοση στον αθλητισμό».

Η εθνική ομάδα γυναικών της Ιαπωνίας ευχαριστήθηκε επίσης από τη FIFA στο Twitter επειδή άφησε τα αποδυτήριά της πεντακάθαρα, μαζί με ένα ευχαριστήριο σημείωμα γραμμένο στα ιαπωνικά και στα αγγλικά.

Με πληροφορίες από CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση