Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Ευρώπη μετά από σχεδόν 6 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:06 Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Ευρώπη μετά από σχεδόν 6 χρόνια

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 επί της Ντνίπρο, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και “έσπασε” ένα αρνητικό σερί ετών για τον σύλλογο.

Η απουσία του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, οδήγησε σε μία ανεπανάληπτη “ανομβρία” για την ομάδα του “τριφυλλιού”, η οποία και πήρε ευρωπαϊκή νίκη για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, 11 μήνες και 22 μέρες ή 2.182 ημέρες.

Ήταν 3 Αυγούστου του 2017, όταν ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη περνούσε από το Μπακού με 2-1 επί της Γκαμπάλα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Από τότε οι “πράσινοι” δεν είχαν πετύχει ευρωπαϊκή νίκη, μέχρι και… χθες (25/07) όταν και “διέλυσαν” με 3-1 την ουκρανική Ντνίπρο στη Σλοβακία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση