Επίσημη η... βόμβα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:50 Επίσημη η... βόμβα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν τη σπουδαία μεταγραφή του Ισπανού φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η σπουδαία προσθήκη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό πήρε πλέον επίσημη μορφή. Οι «πράσινοι» αφού πρώτα... έψησαν τους φίλους τους με Άνταμ Σάντλερ, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ερνανγκόμεθ αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή του τελικού για το περσινό EuroBasket, χαρίζοντας στην Ισπανία τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Πέραν από αυτό του το επίτευγμα, ο Ερνανγκόμεθ έχει ήδη θητεία σε έξι ομάδες του NBA, από τη σεζόν 2016-17 και έπειτα, όταν και επιλέχθηκε από τους Νάγκετς στο Νο15 του Draft.

Ο 27χρονος μετράει 339 ματς στο ΝΒΑ με 5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 34% στα τρίποντα, αλλά πέρσι δε βρήκε τον απαιτούμενο χώρο στους Ράπτορς, όπου και μέτρησε 2.9 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ σε 14.5 λεπτά και 42 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση