Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του ο Βλάχος: «Έκανα το λάθος της ζωής μου» - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 14:56 Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του ο Βλάχος: «Έκανα το λάθος της ζωής μου» - Δείτε βίντεο

Ο Θοδωρής Βλάχος πήρε τάιμ άουτ στα 37'' πριν το φινάλε και ενώ η Ελλάδα είχε επίθεση με παραπάνω στην κόντρα και το σκορ ήταν στο 10-10

Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι 2η σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό στα μέλη της ομάδας. 

Μετά τον χαμένο στα πέναλτι τελικό από την Ουγγαρία ο Θοδωρής Βλάχος με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του για την λάθος απόφαση που πήρε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. 

Ο Γιάννης Φουντούλης έκλεψε την μπάλα στα 37'' πριν το φινάλε και ενώ το σκορ ήταν 10-10. Η Ελλάδα κερδίζει αποβολή και είναι έτοιμη να βγει στην κόντρα έχοντας σημαντικές πιθανότητες να σκοράρει. 

Τότε ο Θοδωρής Βλάχος "κόβει" την επίθεση και ζητά τάιμ άουτ. Για αυτή του την απόφαση ζήτησε συγγνώμη.  Βέβαια κανείς δεν ξέρει εάν θα σκόραρε η ομάδα και τι θα γινόταν στη συνέχεια αφού η  Ουγγαρία θα είχε μια "καθαρή" επίθεση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ

 

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.
Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

 

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό». 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση