Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 19:52 Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει τόσο με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όσο και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Αλεξανδρόπουλός θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν αποσπάσει το ναι από τον Έλληνα παίκτη για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Μάλιστα οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα και με την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, ομάδα στην οποία ανήκει ο Αλεξανδρόπουλος, προκειμένου να ολοκληρώσουν την πολύ σημαντική αυτή μεταγραφή.

Ο 21χρονος χαφ θα αγωνιστεί δανεικός στον Ολυμπιακό για μια σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεξανδρόπουλος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2022 από τον Παναθηναϊκό, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ξοδεύει τέσσερα εκατομμύρια για να τον κάνει κάτοικο Πορτογαλίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση