Τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου - Επιστράτευσαν ακόμα και την αύρα της ΕΛ.ΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 21:38 Τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου - Επιστράτευσαν ακόμα και την αύρα της ΕΛ.ΑΣ

Επί ποδός ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πέριξ της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης (09/08), έξω από το γήπεδο της ΠΑΟ, λίγο προτού ξεκινήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. 

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν μαχαίρια και φωτοβολίδες. Σημειώνεται ότι από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης επικρατούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας  στη λεωφόρο Αλεξάνδρας Εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου η ΕΛ.ΑΣ έχει επιστρατεύσει τόσο την Αύρα όσο και κλούβες των ΜΑΤ.

5943808
5943803
5943805

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση