Η πρώτη ανακοίνωση της UEFA για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 09:49 Η πρώτη ανακοίνωση της UEFA για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεταξύ άλλων ζητά να λάβει λεπτομερή αναφορά.

«Λεπτομερή αναφορά» για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ζήτησε από τις ελληνικές αρχές η UEFA.

Συγκεκριμένα, την πρώτη της ανακοίνωση εξέδωσε η UEFA, μετά τα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και των οπαδών της ΑΕΚ κατά τα οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής. Στην ανακοίνωσή της η UEFA επισημαίνει ότι είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας εφόσον χρειαστεί.

Με την ανακοίνωση η UEFA ενημερώνει πως βρίσκεται σταθερά σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ και έχει ζητήσει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, ώστε να αποφασίσει εάν θα λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει πως «Στις 8 Αυγούστου 2023, ενόψει των φρικιαστικών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, η οποία οδήγησε στον χαμό μιας ζωής, η UEFA κοινοποίησε τις αποφάσεις της για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.

»Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφές με τις ελληνικές εθνικές αρχές και έχει ζητήσει να λάβει λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα. Τα επόμενα βήματα και τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση