O Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 600.000.000 ακόλουθους στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 18:56 O Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 600.000.000 ακόλουθους στο Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τους 600.000.000 ακόλουθους στο Instagram και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που φτάνει σε αυτό τον υπέρογκο αριθμό. 

Ο Κριστιάνο μπορεί να αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία και στην Αλ Νασρ, έχοντας αφήσει πίσω του το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και το αγαπημένο του Champions League, ωστόσο φαίνεται πως η μπογιά του περνά ακόμα.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σταρ κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ το οποίο έμοιαζε στοιχειωμένο, αφού έφτασε τους 600.000.000 ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον ίδιο να γράφει ιστορία.

Και αυτό διότι κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που φτάνει σε αυτό τον αριθμό, με τον ίδιο να μπορεί να υπερηφανεύεται για το εν λόγω επίτευγμα.

Ειδικότερα από την στιγμή που στην δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο αιώνιος αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αριθμεί 482 εκατομμύρια.

Στην τρίτη θέση δεσπόζει το όνομα της γνωστής Αμερικανίδας τραγουδίστριας Σελένα Γκόμεζ(427 εκατ), με την Κάιλι Τζένερ(398) και τον Ντουέιν Τζόνσον(388) ή «The Rock» να συμπληρώνουν τις πέντε πρώτες θέσεις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση