Τσέλσι: Aνακοίνωσε τον Μόιζες Καϊσέδο κάνοντας τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 23:57 Τσέλσι: Aνακοίνωσε τον Μόιζες Καϊσέδο κάνοντας τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μόιζες Καϊσέδο, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League, αφού κόστισε 133 εκατομμύρια ευρώ για τους Λονδρέζους. 

Ο Καϊσέδο επιθυμούσε διακαώς να μεταβεί στην Τσέλσι και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με την Μπράιτον, με την μεταγραφή να ανέρχεται στο ποσό ρεκόρ για την Premier League των 133 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα ο Καϊσέδο υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσέλσι για οκτώ χρόνια, με τον ίδιο δηλαδή να είναι δεμένος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως το καλοκαίρι του 2031.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι εδώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ δεύτερη φορά όταν μου τηλεφώνησαν από την Τσέλσι. Απλώς ήξερα πως ήθελα να υπογράψω σε αυτόν τον σύλλογο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για εμένα και ανυπομονώ ν’ αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Καϊσέδο ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση