Άννα Κορακάκη: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 17:46 Άννα Κορακάκη: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

H Αννα Κορακάκη αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια κόσμου, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό στο 10αρι αεροβόλο από την Κινέζα Ζιανγκ.

H  Αννα Κορακάκη ανέβηκε στο βάθρο σε ακόμη μια σπουδαία διοργάνωση. 

Η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο 10αρι αεροβόλο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που ξεκίνησε σήμερα στο Μπακού.

Στον τελικό δεν ξεκίνησε καλά, όμως όσο περνούσαν οι γύροι βελτιωνόταν και παρέμενε σε τροχιά μεταλλίου. Οταν έμειναν τέσσερις στον τελικό, για 0.4 ξεπέρασε την Φαμπιάν από την Ουγγαρία και μπήκε στα μετάλλια, για να ξεπεράσει στη συνέχεια και την Κινέζα Λι!

Στην μάχη για το χρυσό με μία άλλη Κινέζα, την Ραϊνσίν Ζιανγκ, ξεκίνησε με μειονέκτημα (220.0 - 219.4) και παρά το 10αρι της, ολοκλήρωσε τον αγώνα με σκορ 238.3, έναντι 239.8 της αντιπάλου της, που πήρε το χρυσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση