Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 09:55 Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα

Μια… καυτή εβδομάδα έρχεται για τις ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους μια ζόρικη περίοδο. Δείτε το πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα playoffs του Champions League, την ώρα που η ΑΕΚ θέλει να “σφραγίσει” την πρόκριση στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, μέσα στην OPAP Arena. Παράλληλα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται στα playoffs του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι -όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή- ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa League, ΑΕΚ και Ολυμπιακός σε αυτούς του Conference League.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων την επόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτο. Η ΑΕΚ, εάν προκριθεί επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αγωνιστεί την Τρίτη (22.88) απέναντι στην Άντβερπ στο Βέλγιο. Σε περίπτωση αποκλεισμού την Πέμπτη (24/8) θα παίξει με την Σπάρτα Πράγας για τα playoffs του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στην Πορτογαλία την Τετάρτη (23.08) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Την Πέμπτη (24/8) ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του μάχη κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στο “Καραϊσκάκης” και ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Χαρτς.

ΑΕΚ

Η ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 19 Αυγούστου στην OPAP Arena (21:45).

Αν προκριθεί θα αγωνιστεί στα playoffs του Champions League κόντρα στην Αντβέρπ.

Πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο στις 22 Αυγούστου (22:00) και στις 30 του μήνα εντός έδρας η ρεβάνς (22:00).

Σε περίπτωση αποκλεισμού της θα πάρει μέρος στα playoffs του Europa League στις 24 και 31 Αυγούστου αντιμετωπίζοντας τη Σπάρτα Πράγας.

Παναθηναϊκός

Με αντίπαλο την Μπράγκα στα playoffs του Champions League.

Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου (22:00), η ρεβάνς στις 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (22:00).

Ολυμπιακός

Με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι στα playoffs του Europa League.

Πρώτος αγώνας εντός έδρας στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στη Σερβία στις 31 του μήνα.

ΠΑΟΚ

Πρώτος αγώνας στα πλέι οφ του Conference League με αντίπαλο τη Χαρτς εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου, η ρεβάνς στην Τούμπα στις 31 Αυγούστου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση