H ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε την οικογένεια του Μιχάλη στο ματς με την Ντιναμό, δρόμος θα πάρει το όνομά του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 13:54 H ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε την οικογένεια του Μιχάλη στο ματς με την Ντιναμό, δρόμος θα πάρει το όνομά του

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη θα παραστεί στο γήπεδο, στην ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ σύντομα, το όνομά του θα δοθεί σε οδό δρόμου που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου.

Μία σειρά από πρωτοβουλίες, ώστε να μην ξεχαστεί ο Μιχάλης Κατσούρης, θα πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό κατ’ αρχάς ότι η οικογένεια του Μιχάλη θα παρακολουθήσει από την OPAP Arena το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο (19/8), ενώ δρομολογείται η ονοματοδοσία μίας οδού κοντά στο γήπεδο στη μνήμη του, ενώ η ΠΑΕ θα δίνει και υποτροφίες στο όνομά του, σε έναν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλαθλο της Ενωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.
Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο Kids' Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη μας.
Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα.»

 

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση