Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατέκτησαν τον τίτλο στην Κολομβία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 10:20 Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατέκτησαν τον τίτλο στην Κολομβία Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τένις, καθώς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατέκτησαν τίτλο WTA στο διπλό στην Κολομβία, τον πρώτο τους ως δίδυμο.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ “λύγισαν” τις… οικοδέσποινες Κολομβιανές, Γιουλιάνα Λιζαραζό και Μαρία Παουλίνα Πέρεθ με 2-0 σετ [7-6 (2), 7-5] και πανηγύρισαν τον τίτλο.

Το τουρνουά Barranquilla Open στην Κολομβία ήταν μάλιστα 125άρι της WTA, με τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες να παίρνουν σημαντικούς βαθμούς και για την ανέλιξή τους στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού γυναικών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση